שאלות נפוצות – פרק ב’

מה מייחד את שיטת ההרזיה שלך?


כל שיטות ההרזיה ללא יוצא מן הכלל מציעות מילים.

שיטתי מציעה שילוב של מילים וכלים.

ספר דק למי שרוצה להיות דק/ה מדריך כיצד להשתמש בכלים

שמחזיקים את התפריט היומי, זוהי תמצית הפטנט שרשמתי

בארץ ובארה"ב.

בשונה מרוב ספרי התזונה, המכבידים על הקורא בשפה שכאילו

נלקחה ממסמכים של רואי-חשבון ועורכי-דין, צימצמתי את הספר

למינימום ההכרחי והשתדלתי לכתוב בשפה קולחת, קלילה וקליטה

לצורך הבנת הנקרא והבנת השימוש בכלים המחזיקים את התפריט.

הדיאטה הקלאסית הנפוצה אינה מציעה תפריט מדיד.

"בישראל עדיין אין הגדרה מבוססת של גודל המנה למזונות השונים"

(הסברים לשימוש בפירמידה הישראלית-אמריקאית).

משקל המזון, נפחו ואריזתו הם סוד משמעת האכילה

והמיפרט הטכני של הפטנט מבטיח אכילה מדודה ומבוקרת.

אם תמשיכו ללכת בשביל שכולם דרכו בו תמשיכו לקחת חלק

בהשמנת-יתר הפוקדת את ארצנו זה העשור הרביעי.

הפתרון: פניית-פרסה תזונתית באמצעות הצידנית-הדיאטטית

אשר תקנה לכם הרגלי אכילה שיש בהם שליטה על הצרכים

במה שנכנס כמו במה שיוצא ושלא יעבדו עליכם!!!

אודות ברוך הלוי-סגל

14 שנות ניסיון כמבקר מזון במשרד הבריאות ועשרות שנות ניסיון בהזנת בעלי חיים לימדו אותו,שאותם רכיבי תזונה המצויים בצלחת מצויים גם באבוס, אלא שדיאטות-דמה כמו תרופות-דמה (פלציבו) אפשר למכור רק לבני-אדם ובהצלחה לא מבוטלת עפ"י מצבה של בורסת-הדיאטות. עיסוקו העכשווי של המחבר – הקניית הרגלי תזונה המבוססים על צריכת פחמימות מדודה והנפקת מירשמים מרזים. פרטים, יעוץ והכוונה ניתן למצוא בבלוג ובטלפון או דוא"ל.
פורסם בקטגוריה השמן והרזה - מדריך עוקף קלוריות, שאלות נפוצות, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *