פסגת המעצמות (המפגש בין נשיא ארה"ב ובין נשיא סין)

פורסם ב"ישראל היום" ב-14/05/2026 תחת הכותרת המלחמה הקרה החדשה כבר כאן. בין טייוואן לבינה המלאכותית

המאבק בין שתי המעצמות החל בדיון על מכסים וסחר וגלש לקרב על שבביי AI ואדמות נדירות המצויות בשליטת סין ומכילות חומרים נדירים החיוניים לתעשיית הבינה המלאכותית.

בעוד העולם כולו מחכה לראות מי משתי המעצמות ישלוט על הבינה המלאכותית מסתיים המפגש בלא הסכם חתום. בעיצומו של המאמץ של טראמפ להחזיר את אמריקה לגדולתה דרך שליטה טכנולוגית – שי ג'נפינג רואה בטכנולוגיה את הדרך להבטיח את עלייתה של סין כמעצמת-על יחידה,

עד כה הייתה ישראל החצר האחורית של ארצות הברית

לפני שניפול בין הכיסאות מן הראוי שישראל תוותר על הבינה המלאכותית מכל וכל ותשמר  את המוח האנושי שהוא המשאב הלאומי  שלנו שהעניק לנו שיאים כזוכי פרס נובל. אשרינו שהטבע העניק לנו את הבינה האנושית המנצחת ונשמר אותה מכל משמר שלא תתכלה.                                           

אודות ברוך הלוי-סגל

14 שנות ניסיון כמבקר מזון במשרד הבריאות ועשרות שנות ניסיון בהזנת בעלי חיים לימדו אותו,שאותם רכיבי תזונה המצויים בצלחת מצויים גם באבוס, אלא שדיאטות-דמה כמו תרופות-דמה (פלציבו) אפשר למכור רק לבני-אדם ובהצלחה לא מבוטלת עפ"י מצבה של בורסת-הדיאטות. עיסוקו העכשווי של המחבר – הקניית הרגלי תזונה המבוססים על צריכת פחמימות מדודה והנפקת מירשמים מרזים. פרטים, יעוץ והכוונה ניתן למצוא בבלוג ובטלפון או דוא"ל.
פורסם בקטגוריה השמן והרזה - מדריך עוקף קלוריות. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *