מי את, קלוריה

sofrim_kaloriyot.jpg

"לאחרונה עלה המאבק לשינוי פירמידת המזון של משרד החקלאות האמריקאי

על סדר היום הציבורי בארצות-הברית, לאחר שחוקרים טענו כי לא קיים בסיס

מדעי מוצק להמלצה הגורפת של צריכת הפחמימות הגבוהה וכי לא כל שומן

הוא רע. נראה שקיימים לחצים כלכליים של גורמים הקשורים בתעשיית המזון

המבוסס על פחמימות, שימנעו שינוי רדיקלי של הפירמידה החדשה, המתוכננת

להתפרסם השנה". (ד"ר איריס שי – "הארץ" 7.11.2007).

מתוך "השמן והרזה – מדריך עוקף קלוריות":

related.jpg

ובאשר לפרק "העיקר להתמיד" שבכתבה הנ"ל,
אכן אני מתמיד בשיטתי המבוססת על קצובת-פחמימות-מדודה,
מגיל 58 ברצף מזה 18 שנה. ועם הצלחה לא מתווכחים!

אודות ברוך הלוי-סגל

14 שנות ניסיון כמבקר מזון במשרד הבריאות ועשרות שנות ניסיון בהזנת בעלי חיים לימדו אותו,שאותם רכיבי תזונה המצויים בצלחת מצויים גם באבוס, אלא שדיאטות-דמה כמו תרופות-דמה (פלציבו) אפשר למכור רק לבני-אדם ובהצלחה לא מבוטלת עפ"י מצבה של בורסת-הדיאטות. עיסוקו העכשווי של המחבר – הקניית הרגלי תזונה המבוססים על צריכת פחמימות מדודה והנפקת מירשמים מרזים. פרטים, יעוץ והכוונה ניתן למצוא בבלוג ובטלפון או דוא"ל.
פורסם בקטגוריה השמן והרזה - מדריך עוקף קלוריות, ספרות, עיתונות, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *