ספר דק למי שרוצה להיות דק

"השמן והרזה – מדריך עוקף קלוריות" הוא ספר דק למי שרוצה להיות דק

ואינו שונה בעוביו מספרו של וויליאם בנטינג, אבי הדיאטה דלת הפחמימות,

שגייסתי את משנתו הסדורה במטרה להראות לקוראים את האור הגנוז

באכילה הנכונה, לנתץ שיקוצים של ארוחות שחיתות ולהתיז קצת מים

קרים על תזזית-הפחמימות הלוהטת.

 

תודה לכל מי שסייע לי בהגהה ובניכוש עשבים שוטים במטרה לשוות לספר

מראה רזה, שכן ספרים מלומדים עבי-כרס אין בכוחם להפחית את הכרס.

מן הטעם הזה כתבתי סיפור קצר באורך מלא, שראשיתו בחטא הקדמון

שבאכילת הפרי האסור וסופו בעודף משקל המוגדר כמגיפת המילניום,

הגדרה בעלת צליל אפוקליפטי מבעית.

 

בנבדל מרוב ספרי התזונה המכבידים על הקורא בשפה שכאילו נלקחה

ממסמכים של רואי-חשבון ועורכי-דין, צמצמתי את הספר למינימום ההכרחי

והשתדלתי לכתוב בשפה קולחת, קלילה וקליטה.

 

בורות לעולם אינה מביאה ברכה. ככל שלמדתי יותר על תופעת ההשמנה

ובורותי הלכה וקטנה, כך הלכה והתגבשה דעתי על הקשר האמיץ בין

ההימנעות מקביעת מדד-פחמימות בינלאומי ובין תעשיית-המזון עתירת

הפחמימות, המכתיבה לנו את צרכינו הקולינריים.

 

הספר הוא שדה של ריחות וטעמים וצבעים ומבחר מתכונים מעוטי פחמימות

ונטולי פחמימות המעוררים כל חוש פנוי היישר לתוך הצלחת, בלי תחנות

ביניים בכרס ובירכיים.

 

הספר שוכן כבוד במדור עותקי חובה בבית הספרים הלאומי והאוניברסיטאי.

 

לרכישת הספר וניספחיו התקשרו לטל. 057-5811409.

אודות ברוך הלוי-סגל

14 שנות ניסיון כמבקר מזון במשרד הבריאות ועשרות שנות ניסיון בהזנת בעלי חיים לימדו אותו,שאותם רכיבי תזונה המצויים בצלחת מצויים גם באבוס, אלא שדיאטות-דמה כמו תרופות-דמה (פלציבו) אפשר למכור רק לבני-אדם ובהצלחה לא מבוטלת עפ"י מצבה של בורסת-הדיאטות. עיסוקו העכשווי של המחבר – הקניית הרגלי תזונה המבוססים על צריכת פחמימות מדודה והנפקת מירשמים מרזים. פרטים, יעוץ והכוונה ניתן למצוא בבלוג ובטלפון או דוא"ל.
פורסם בקטגוריה השמן והרזה - מדריך עוקף קלוריות, סיפורים אישיים, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

2 תגובות בנושא ספר דק למי שרוצה להיות דק

  1. מאת ורד‏:

    שלום,
    אני מתעניינת בנושא של אורח חיים המבוסס על מיעוט בפחמימות.
    יש לי שאלה לגבי פירוט תכולת הפחמימות בפירות,
    ומה דעתך על סובין שיבולת שועל כתוספת יומית (יש מאמרים שמאוד ממליצים).
    בנוסף, האם תוכל פרטים לגבי רכישת הספר?
    (מחיר, ודרך רכישה.)
    תודה

  2. שלום לך ורד,

    ברוכה הבאה לבלוג שלי. מקווה שתצאי נשכרת מתוכנו.
    בתשובה לשאלתך, פרי מוגדר בספרות המקצועית כירק עם סוכר.
    תכולת הפחמימות ברוב הפירות היא 10% , אולם יש פירות עתירי-פחמימות
    כמו ענבים 15% פחמימות , דובדבנים 16% פחמימות ואחרים.
    סובין שיבולת שועל זה מזון לסוסים לא לבני-אדם (מאוזכר בספרי בעמ' 37 ).
    הסובין סופח מים פי 10 ממשקלו וכל המרבה בסובין עלול להתייבש. לסוסים
    זה כמובן לא יקרה.
    שאר הפרטים המבוקשים אשלח לך בדוא"ל.
    בברכת שנה טובה ומבורכת,
    ברוך הלוי-סגל
    bhsegal@017.net.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *