לשנה טובה תכתבו ותחתמו

jewish-new-year.jpg

לשנה טובה תכתבו ותחתמו מאחלת חב' השמן והרזה – מדריך עוקף קלוריות בע"מ לכל הגולשים ומציעה ספר דק למי שרוצה להיות דק/ה.

הספר מחזיק 82 מתכונים שבכוחם לנווט כל חוש פנוי הישר לתוך הצלחת, בלי תחנות ביניים בכרס ובירכיים.

הספר הוא אינסטלטור שפותח סתימות בצינורות החיים ועושה סדר במשק הפחמימות ובצלחת שראתה הכל.

לקרוא לאט, בלגימות קטנות, כמו יין טוב, ואם תרזו אין זו אגדה.

מתאים לימים הנוראים שבין כסה לעשור, יפה למירוק החטאים הקולינריים במשך השנה שחלפה.

—-

שנה טובה לרעייתי המתוקה נאוה, שתבשיליה החכמים מרטיטים את חכי ומעניקים לי שעות של מיצמוצי-נחת. חג לה שמח וזר לה פורח, היום יום הולדת לנאוה.

שבעים וארבע פריחות לנאוה רעייתי ואהבת-חיי

את ימי הולדתך אני סופר בפריחות

וזו פריחתך השבעים וארבע

בערוגת נישואינו המלבלבת

חצי מאה (בעוד חודשיים).

 

אהבתי אותך מחדדת את טעם החיים

ומתבלת אותם בתבלינים ריחניים

המציפים את חושיי בריח הלבנון

משם הפצעת יפה כחמה, ברה כלבנה.

 

אהבתי אותך דוחקת לשוליים כל רגש אחר

ומיטיבה עם איכות חיינו ועם אריכותם.

וכשאהבתנו הדדית היא מרוממת את הנפש,

מסחררת, משכרת ומרגשת עד בלי די.

 

יפים הלילות בכנען בחיקך אהובתי.

תהומות של ערגה וכיסופים

קדמו לאש-התמיד של אהבתנו

שהייתה לשם דבר ולאין מרפא.

 

אוהב אותך בטירוף

אישך ברוך

bq_spring_flowers_med.jpg

—-

מתכון נטול פחמימות לארוחה המפסקת

פשטידת עוף משביעה

המיצרכים

 

2 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצים

2 קופסאות פטריות חתוכות משומרות, מסוננות (385 גרם)

500 גרם בשר טחון הודו או עוף

2 עגבניות קלופות ומגוררות גס

1 כף ריחן (בזיליקום) מיובש

1 כפית אורגנו

1 כף אבקת מרק עוף

חצי כפית תימין

חצי כפית פילפלת חריפה

מלח ופילפל שחור

1 ביצה

1 כף מים

 

תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

1 כפית שמן לשימון התבנית

 

א ו פ ן  ה ה כ נ ה

 

מחממים את השמן, מוסיפים את השום ומטגנים עד שיזהיב מעט,

מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות נוספות.

 

מוסיפים את הבשר הטחון ומאדים על אש קטנה, תוך בחישה כ-5 דקות

נוספות.

 

מוסיפים את יתר החומרים, חוץ מהביצה, בוחשים ומבשלים כ-3 דקות

נוספות. מסירים מהאש.

 

טורפים את הביצה עם המים, מוסיפים לתערובת הבשר ומערבבים

לתערובת אחידה.

 

שוטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.

אודות ברוך הלוי-סגל

14 שנות ניסיון כמבקר מזון במשרד הבריאות ועשרות שנות ניסיון בהזנת בעלי חיים לימדו אותו,שאותם רכיבי תזונה המצויים בצלחת מצויים גם באבוס, אלא שדיאטות-דמה כמו תרופות-דמה (פלציבו) אפשר למכור רק לבני-אדם ובהצלחה לא מבוטלת עפ"י מצבה של בורסת-הדיאטות. עיסוקו העכשווי של המחבר – הקניית הרגלי תזונה המבוססים על צריכת פחמימות מדודה והנפקת מירשמים מרזים. פרטים, יעוץ והכוונה ניתן למצוא בבלוג ובטלפון או דוא"ל.
פורסם בקטגוריה השמן והרזה - מדריך עוקף קלוריות, מתכונים נטולי פחמימות, סיפורים אישיים, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

2 תגובות בנושא לשנה טובה תכתבו ותחתמו

  1. מאת חוה‏:

    מעולה

  2. מאת ב.ה סגל‏:

    תודה לך חוה.

    ב ר ו ך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *